Oplevelser

Vælg et år på efterskole med badminton, fordi…

Det er blevet meget populært at spille badminton, og mange unge er begyndt at få øjnene op for badminton som en sjov og lærerig fritidsaktivitet. Har du en ung, som måske ville elske at spille, eller er du selv ung, bør du vælge en efterskole i 9. eller 10. klasse eller begge år, hvor du kan spille badminton sammen med en masse kammerater i skolen. Læs herunder, hvorfor du bør vælge en badminton efterskole.

Derfor bør du tage et år på efterskole

Der er mange grunde til, at du bør vælge at gå på efterskole og endnu flere til at du bør spille badminton. Vælg en badminton efterskole og få et fællesskab og god fysik.

Der er mange forskellige årsager til, at unge vælger at tage et år på efterskole. For nogen kan efterskolen være et slacker-år, inden det skal til at blive seriøst, hvor de kan have det sjovt og samtidig blive klar til det seriøse voksenliv. For andre kan efterskolen være et år med fællesskab og læring om det at være social og at være på hele tiden. Det kan være, fordi man har behov for mere socialt samvær, end man har haft i folkeskolen. Og for andre kan det være et super fedt år, hvor man går dybt ned i sine interesser, dyrker det og prøver det af.

Vælg badminton til linjefag på efterskole

Hvis du har besluttet dig for at tage ét eller to år på en efterskole af den ene eller anden grund, men ikke helt ved, hvad du skal vælge som linjefag, er badminton en god beslutning. Badminton er en sport med fællesskab og læring. Alle er velkomne, uanset om du har spillet hele livet, eller det er første gang, du prøver det. Det er en sport, som får pulsen op og giver dig energi og overskud.