Oplevelser

Tre ideer til en hyggelig weekenddate

Weekenden er endelig kommet, og det er på tide at lave noget hyggeligt med kæresten. Men hvad skal I give jer til? Her får I tre forslag til, hvordan I kan nyde et par hyggelige timer sammen.

Brunch

Med weekenden kommer også muligheden for at sove længe. Så drop alarmen og sov for en gangs skyld til I selv vågner. Når det sker, er I helt sikkert sultne, så hvad med at forkæle jer selv med brunch i Odense?
Den fynske hovedstad byder på masser af fine spots, så bagefter kan I tage hinanden i hånden og gå på opdagelse.

Skøjtetur

Har du eller kæresten svært ved at sidde stille i længere tid ad gangen, så er en aktiv date en oplagt idé. Vinteren er på vej, og med den kommer en fin mulighed for at besøge den lokale skøjtebane. Uanset evner er det en fin mulighed for at holde sin udkårne i hånden og grine af og med hinanden. Bagefter kan I varme jer med en kop varm kakao med rigeligt flødeskum.

Comedy-night

Har I brug for et godt grin sammen, vil en comedy-night være en hyggelig måde at gøre det på. Måske har I en fælles favoritkomiker, som I med sikkerhed vil nyde sammen. Er pengene små, kan I også vælge at tage til open mic. Her har komikerne mulighed for at afprøve deres jokes for første gang, og som oftest er der gratis adgang for publikum.

Rigtig god fornøjelse med jeres date.