Oplevelser

Tips og tricks: Sådan bliver du en god vært

Vi har vist alle sammen prøvet at stå som værter til en begivenhed, men ender med at rende frem og tilbage mellem køkken og gæster… og ja, er ikke helt tilstede. Det er stressende og ærgerligt, og gæsterne føler sig ikke helt set – selvom du har gjort dit allerbedste og måske endda har skabt rammerne for den perfekte aften. Problemet er bare, at gæsterne ikke er kommet for dine kulinariske evner, men pga. dig.

Vær til stede

Selvom du gerne vil folde det helt store arrangement ud, så skal du huske på, at du bare er et menneske og ikke behøver at stå for det hele selv. Læs med her, og få tips og tricks til dit næste arrangement, fest eller store begivenhed.

  • Vælg evt. en menu, hvor gæsterne selv skal tilberede deres mad. F.eks. en dejlig firser trend som fondue. Her kan du forberede maden før, og være helt til stede, når i hygger sammen.

  • På restauranter forbereder de også alt på forhånd, så det bare skal samles som et puslespil, når gæsterne dukker op.

  • Få hjælp. Hyr evt. et par unge mennesker, der godt kunne bruge lidt ekstra lommepenge. Få dem til at servere og arrangere maden.

  • Få maden leveret ude fra.

Uanset om du vil klare det hele selv, eller om du søger en cateringservice, der kan levere mad ud af huset i Odense, København eller andet steds, så er det altid en god idé at få lidt hjælp. Det kunne enten være fra familien, et par unge mennesker eller andet, så du også kan få lov til at nyde din tid sammen med dine gæster.