Oplevelser

Skal du på picnic?

Der er sommer i luften, og dagene bliver længere og længere. Vejret bliver langsomt varmere, og lige rundt om hjørnet venter den længeventede sommerferie. Står din ferie på en masse hyggelige picnicture? Eller vil du bare gerne ligge ude i haven og nyde det gode vejr? Der findes simpelthen ikke noget mere hyggeligt end sommeren, hvor du kan sidde ude og nyde de sene sommeraftner i fulde drag.

En hyggelig picnic

Når du skal på picnic, skal der være den helt rigtige stemning af hygge og afslapning, og med få ting kan du nemt få den rette stemning til din picnic. Til en nem og simpel picnic kan du med fordel servere små snacks i skønne skåle, som I kan nyde til en god rosévin i sommervarmen. Til de lidt koldere aftener kan du med fordel servere en kop kaffe eller kakao i nogle søde krus, mens de lune tæpper giver lidt varme. Hvis du er på udkig efter nogle skønne skåle eller krus, kan du prøve at dykke ned i de nydelige ting hos Krasilnikoff.

I picnickurven kan du blandt andet pakke service til at servere mad eller snacks i, samt krus til dine drikkevarer. Vil du gerne skabe ekstra hygge, kan du pakke et par fyrfadsstager ned også. Med de fine skåle og krus får du skabt den helt rigtige stemning, og du er sikker på at få nogle hyggelige timer i solens varme. Så pak kurven med mad, snacks og drikkelse, bred et lækkert lunt tæppe ud på græsset og slå dig ned med en god bog og et glas rosévin i hånden, mens du nyder solens varme stråler.