Oplevelser

Sådan holder du den perfekte børnefødselsdag

Når man har børn, så ønsker man altid at deres fødselsdag bliver en perfekt dag, som de vil huske tilbage på med glæde. Det kan dog være svært at overskue hvad det kræver, at holde den perfekte børnefødselsdag, da trends og tendenser hele tiden skifter, men end ting kan du være sikker på, at dit barn får en fantastisk fødselsdag, hvis du blot husker på de følgende tre gode råd.

Inviter kun børn som barnet leger med

I disse politiske korrekte tider, skal man helst invitere hele klassen eller hele børnehaven hjem, når man skal holde fødselsdag, men det er ikke sikker at barnet bryder sig om denne idé. Inviter derfor kun de børn som dit barn leget med, og er venner med. En fødselsdag bør være kvalitet over kvantitet, uanset hvad politiske korrekte guruer siger. Det er dit barn, og det er dit job at give dem en fantastisk dag, som de vil være glade og taknemmelige for.

Drop det sunde

Det er blevet trendy at lave sunde alternativer til de traditionelle lækkerier, man plejer at servere til en børnefødselsdag, men hvis man ikke må få slik og kage til en børnefødselsdag, hvornår må man så? Det er ikke hver dag man er til fødselsdag, og det skal være en speciel ting som både fødselsdagsbarn og gæster, vil huske på i lang tid fremover. Så drop idéen om at droppe sukkeret, men skru i stedet op for sukkeret, og op for musikken, og lad dit barn nyde sin fødselsdagsfest.

Husk gaverne

Alt efter hvor gamle dine børn er, så er der forskel på både størrelse og vigtigheden af gaverne. Jo større børnene bliver, jo større bliver gaveønskerne også. Til de helt små (mest til mor og far) er ”Barnets Bog” en klassiker der aldrig går af mode. Nu om dage kan man endda få barnets bog online, og i nogle tilfælde, selv være med til at designe den. Til de lidt ældre børn kan det godt være svært. De får hele tiden nye helt, og det kan være svært at følge med, men hvis du er opmærksom på hvad dit barn kan lide, så skal det nok blive et hit. Til de børn, som næsten ikke er børn mere, er et gavekort en fremragende idé. De elsker at bruge penge, og vil gerne udtrykke sig selv og deres personlighed og stil, så hvorfor ikke lade dem gøre det?

Skriv et svar