Hus og have

Trænger dit hus til et nyt tag?

Måske er dit tag ved at være slidt, du giver den gas med en gennemrenovering, eller du vil bare gerne sætte dit præg på dit nye hus. Der er mange grunde til at være på jagt efter et nyt tag. Tag et kig i nabolaget og få inspiration, for der er mange at vælge. Du får her en lille opridsning af de forskellige slags, så du kan vælge det tag, der passer til dig og dine behov.

Bring naturen ind i bybilledet

Blandt de røde, sorte og brune hustage finder du ind imellem et grønt. Et, der har implementeret naturen. Et sedum tag er de senere år blevet mere populære i det danske bybillede. De er ikke blot æstetisk smukke at se på med deres fantastiske fauna og flora, som nærmest er taget ud fra et eventyr. Der er et hav af blomster, du kan vælge imellem, så du får et tag, der især for dig er smukt at se på.

Mange vælger også et grønt tag, fordi de er miljøvenlige og bæredygtige alternativer til tagpap og tegltag. Vidste du fx, at sedum tage kan optage op til 80% af regnvandet og dermed afhjælpe kloaksystemet? Så skal du ikke engang spekulere på at vande dine fine tagblomster.

Tegl eller tagpap?

Hvis du drømmer om et mere klassisk valg, kan du vælge et tag med teglsten eller tagpap. Nu spekulerer du måske på, hvilken du skal vælge.

Mange danskere går med en idé om, at tegl er den dyreste løsning og går derfor med tagpap. Tegl er ikke blot konkurrencedygtig på pris men er også den mest holdbare løsning af de to varianter med en levetid på minimum 80 år. Derimod har tagpap en typisk levetid på 30-40 år.

God fornøjelse med at finde det tag, der passer bedst til dine præferencer.

Skriv et svar