Oplevelser

Hvad bruger du den store lottogevinst til?

Lad os lige drømme lidt. Du har vundet den store gevinst. Hvad skal du bruge dem til? Siger du jobbet op? Rejser verden rundt?

Vær varsom

I første omgang skal du nok være forsigtig med hvem du fortæller, at du har vundet. Og hvor meget du har vundet. Folk omkring dig vil pludseligt mene at ”du da godt lige” kan betale for både det ene og det andet. Og siger du nej, vil de mene du er nærig.

Forkæl

Du skal jo naturligvis forkæle dig selv lidt. Og dine nærmeste, hvis du ønsker det. Ny bil? Ny bolig? En rejse? Verden er åben og det kan være sjovt at smage lidt på det søde liv.

Udlev drømme

Har du nogle drømme, du altid vender tilbage til? Vil du stoppe med at arbejde? Eller vil du bare gerne være selvstændig? Gør det! Selv hvis det ikke går, så har du prøvet det, helt uden økonomiske bekymringer.

Du kan også gøre som Poul Hjortbøl, der vandt 15 millioner i Lotto og stiftede https://www.events4singler.dk, som laver arrangementer og planlægger rejser for singler, som ikke gider date. En udfordring han selv stod med, som blev udviklet til en forretning.

Doner

Find en sag eller to – ja så mange som du synes – og doner penge til en sag der betyder noget for dig. Børnecancer fonden, Dyreværnet, Verdens Naturfrednings forening. Der er utallige gode sager, som kan have gavn af et ordentligt skud kapital. Og skal du endelig dele ud af dem, kan det jo lige så godt være i en god sags tjeneste, ikke sandt?

Invester

Du bør også investere nogle af pengene. Du kan naturligvis investere i aktier og obligationer, men du bør også overveje at investere i mursten. Dvs. fast ejendom. Køb eller byg dit drømmehjem. Køb en bolig til ungerne, til dine forældre. Lad evt. dig selv stå på købskontrakten og lad dem bo gratis.

Der er heldigvis altid et team af finansielle rådgivere tilknyttet, når du vinder den store gevinst. De vil rådgive dig i forhold til hvad du bør investere i, og hvilket udbytte du kan forvente årligt.