Oplevelser

Et højskoleophold kan give dig oplevelser for livet

Mange unge kan i dag nikke genkendende til, at det kan være svært at finde ud af, hvad man skal uddannelse sig til. Der er alverdens muligheder, og derfor er mulighederne næsten uendelige. Efterskoleophold er populære blandt de unge, da et efterskoleophold skaber grobund for, at man kan udvikle sig og finde ud af, hvem man er, og for mange handler et højskoleophold om det samme. Selvom det er to forskellige ting, handler begge ophold om, at man skal fordybe sig i sine interesser, mens man kan skabe stærke venskaber på kryds og tværs af interesser, nationalitet og meget andet. Mange højskoler har fokus på idræt, og du kan herunder blive klogere på ISI Idrætshøjskole, der har fokus på højskole idræt.

Elever er sammen på kryds og tværs af interesser og fag

En idrætshøjskole skiller sig ud, da man ikke nødvendigvis går i boglig skole med daglig undervisning. På mange højskoler har du muligheden for selv at danne dit skema efter interesser og fag, hvilket også betyder, at du kan være sikker på, at ingen dage er ens i løbet af dit ophold. Man har derfor heller ikke nødvendigvis en stamklasse, man ses meget med, og derfor har du gode muligheder for at danne venskaber på kryds og tværs af interesser og fag. Eksempelvis kan du forbedre din kondition og dine evner, hvis du vælger at have idræt på højskolen ISI i Ikast. ISI Idrætshøjskole tilbyder alt fra golftræning til volleyball træning, mens du også har muligheden for at gå på en idrætslinje, som forbereder dig som håndboldtræner. Det er derfor vigtigt, at du er sikker på, hvad du vil, når du vælger den rette højskole for dig.

Mange højskoler tilbyder også spændende rejser

Ikke nok med at man kan udvikle sig mentalt og fysisk igennem træning og mange andre fag, så tilbyder mange højskoler også spændende rejser. På den måde kan du sammen med dine nye højskolekammerater udforske nye verdensdele sammen. Nogle højskoler rejser til Afrika, mens andre vælger at rejse til Norge for at tage på skiferie. Rejser er altså også værd at have i tankerne, når du skal vælge den rette højskole, hvis der er et bestemt sted, du gerne vil hen.

Bliv meget klogere på de mange muligheder på nettet

På nettet kan man få svar på alverdens ting, og du har derfor også gode muligheder for at blive klogere på ISI idrætshøjskole på nettet, hvis ovenstående har vækket interesse for dig. Eksempelvis har du muligheden for at se billeder af skolen, mens du også kan læse meget mere omkring de enkelte fag, som de tilbyder, mens du også kan møde nuværende elever, som fortæller om hvordan en dag på en idrætshøjskole er. Alt dette kan være medvirkende til at du kan danne dig et overblik over skolen, og derved har du også bedre muligheder for at finde ud af, om det er noget for dig, eller om du måske skal undersøge andre skoler eller andre mulige løsninger.