Oplevelser

2 af de bedste rejsedestinationer til en forlænget weekend i Europa

Der er rigtigt meget at glæde sig over, når foråret melder sin ankomst. En af dem er de mange helligdage, der giver en masse fridage og forlængede weekends. Og så er foråret simpelthen smukt. Det er det ikke kun i Danmark. Hele Europa vågner op fra vinterhi. Planterne spirer, blomsterne blomstrer, og menneskene går lidt langsommere gennem gaderne. Der bliver mere liv, mere glæde, mere stemning, og meget at opleve. Med billige flybilletter fra Aalborg er du hurtigt på vej ud at opleve, i din næste forlængede weekend.

Amsterdam

Nederlandenes hovedstad Amsterdam er et utroligt levende og farverigt sted. Her kan du finde de smukkeste tulipanmarker, hvor tulipaner i mange farver bølger hen mod horisonten. Du kan også opleve stemningen i de charmerende gader, hvor husene er farverige, og broerne over kanalerne er mange. Her kan du finde verdens største samling malerier og tegninger af den berømte kunstner Vincent Van Gogh. Du kan også besøge Anne Franks hus, og se stedet hvor hun gemte sig for nazisternes forfølgelse. Naturligvis må red-light district også nævnes, sammen med Amsterdams berømte coffee-shops.

London

London er en by der har mange ikoniske seværdigheder. Det engelske kongehus har en lang historie, som har inspireret mange film og historier. Men her behøves ingen fiktion, virkeligheden er utroligt spændende i sig selv. Du kan se Tower of London, som tidligere var både kongelig residens og fængsel. Det er stedet hvor Henry 8. residerede og fik 2 af sine koner henrettet. Du kan også opleve Tower Bridge, som er en af de mest karakteristiske broer i verden. Eller London Eye som er et enormt pariserhjul, hvor du fra toppen kan få en fænomenal udsigt over byen. På Natural History Museum kan du se imponerende skeletter af dinosaurer, og bygningen er i sig selv også et besøg værdig.