Mode

Vær kreativ med dine hænder

Du kan måske huske fra, da du var barn, at du var kreativ, og holdt af at tegne. Af og til kan du komme til at glemme, hvor meget du holdt af at være kreativ, så hvorfor ikke kaste dig ud i det igen? Du kan være kreativ på din egen måde, og din fantasi kan få frit spil.

Perlearmbånd

I dag er det blevet populært at gå med perlearmbånd, både flerfarvede og enkelte. Ofte kan du risikere at skulle betale en del for et armbånd, som du i bund og grund selv kan lave. Du vil opleve, at folk vil spørge: ”Hvor har du købt det henne?”. Du kan købe perler i hobbybutikker, hvor du selv kan udpege, hvilke farver, som du vil have. Perlearmbåndene kan du enten selv sidde og fordybe dig med, eller sammen med nogle af dine kære. Perlearmbånd er en god måde, hvorpå du kan være kreativ, da det ikke kræver en opskrift, men blot fantasi og viljen til at lave det.

Sy

Mange fantaserer og drømmer om at kunne lave og sy sit eget tøj, så hvorfor skal du ikke prøve det? Du kan købe jersey stof i en sybutik, da du vil opdage, at du vil få blødt og anvendeligt jersey stof yil dine DIY-projekter.

Når du skal i gang med at sy, kræver det blot, at du har bl.a. en sysaks, sytråd, jersey stof, målebånd, en symaskine og nåle. Når du skal i gang med at sy, skal du huske, at du skal måle af til, hvis du f.eks. gerne vil sy din egen trøje. I dette tilfælde er det vigtigt, at du husker at måle ved armene osv. Husk at lave en slutning, når du er færdig med at sy, og husk at sy på vrangen. Du vil herved undgå, at man kan se syningerne fra, hvor du har syet med symaskinen. Husk du vil nok ikke opleve, at trøjen bliver perfekt første gang, men giv dig tid til fordybelse og til at kunne rette op – det skal være sjovt at være kreativ.