Mode

Hvad er sommermoden i år?

Endelig. Endelig er sommeren her! Man kan mærke den lune luft, der kærtegner vores kroppe, når vi træder udenfor. Og det er lige præcis den følelse, der gør, at vi også føler, det er sommer. Det er også den følelse, der gør, at vi kvinder får lyst til at shoppe sommertøj, så vi rigtig kan sparke sommeren i gang. Men hvad er så på mode denne sommer? Lige så ofte, som årstiderne skifter, skifer moden også. Og lige så uforudsigelig som det danske vejr er kendt for at være, lige så uforudsigelig kan moden også være. Derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej til at være moderigtig denne sommer. Brandet vi tager udgangspunkt i hedder Vanessa Bruno, og er dansk design.

Nyd sommeren og vær’ tilpas

Vi har valgt netop sommerkollektionen fra Vanessa Bruno, da hun virkelig har ramt plet på sommermoden i år. Hendes designs afspejler en “hvil i dig selv” holdning, med en kombination af boheme chic og romantisk æstetik. Farverne i tøjet er varme og udstråler alt det, som sommeren byder. Du finder de smukkeste detaljer, de flotteste snit og noget for enhver smag. For det er nemlig også en del af sommeren. Der skal være plads til alle. Kvaliteten er der ikke gået på kompromis med, så du kan være sikker på, at du være komfortabel og bare nyde sommeren.

Med Vanessa Bruno er der plads til alle, hvor hygge, selvtillid og latterfulde sommerdage står i kø. Hvis du er nysgerrig på sommerkollektionen fra Vanessa Bruno, kan du finde den lige her.