Mode

Hübsch – møbler i verdensklasse

Vi er i Danmark efterhånden blevet verdenskendt for vores yderst store bidrag til alt indenfor mode og boligindretning, og det skyldes kort og godt, at vi har en lang række fantastiske møbeldesignere og kvalitetsbrands, som sætter høje standarter for møbeldesign og interiør. En af de absolut førende brands på det danske og nordiske boligindretnings- og designmarked er Hübsch. Siden 2011 har Hübsch designet, udviklet og produceret møbler og interiør til boligen, og brandets mange års erfaring på området har resulteret i kollektioner på stribe, der er fyldt med tradition, kvalitet og smukt design. Hübsch altså er perfekt til dig, der er på jagt efter stilfulde, slidstærke og funktionelle møbel- og interiørløsninger.

Solidt og godt håndværk

Hübsch blev grundlagt af Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen, som alle havde en vision og ambition om at være blandt de førende aktører indenfor dansk og nordisk design. Hübsch er siden da blevet yderst anerkendt og man kan derfor roligt sige, at de har nået deres mål. Brandet står for solidt og godt håndværk samt unikt design med nordiske traditioner, der følger tidens trends og tendenser. Der bliver hele tiden tænkt på nye og innovative designs, desuden rykker de også konstant barren for, hvordan man tænker i smart, lækkert og praktisk møbeldesign. Med et møbel fra Hübsch er du altså altid garanteret et stilrent, minimalistisk, funktionelt og designrigtigt udtryk, der passer perfekt ind i enhver moderne og nordisk inspireret bolig.

Kvalitet i verdensklasse

Fælles for samtlige Hübsch produkter er, at de er udviklet med et skarpt øje for kvalitet. Alle deres møbler er produceret i slidstærke, modstandsdygtige og lækre materialer, som nemt kan anvendes i hverdagen uden at de bliver slidte – de tåler at blive flittigt brugt hver dag. Hübsch anvender mange forskellige slags materialer til deres møbler, du kan blandt andet vælge imellem lyst træ, mørkt træ, blankt metal, lette glasmaterialer og lækre naturmaterialer – der er noget til enhver smag. Du behøver således ikke bekymre dig om slitage, da dine Hübsch møbler har en yderst lang levetid, og du får med et møbel fra Hübsch altså ekstremt meget brugsværdi og glæde for dine penge. Med andre ord er Hübsch møbler en langtidsholdbar og fornuftig investering.

Er du blevet interesseret i Hübsch’s store udvalg af møbler og interiør, og ønsker du møbler af god kvalitet, så kan du lige her se et stort udvalg af møbler fra Hübsch.