Mode

Alt du skal vide om kvalitetstøj

Det kan nogle gange virke uoverskueligt at skildre mellem god tøjkvalitet og dårlig. Vi kender alle sammen til det med at have købt noget tøj, fordi billederne var flotte, men selve tøjet var ikke lækkert at have på. Men der er heldigvis ting, som du kan tjekke efter, hvis du vil være sikker på, at du har fundet noget kvalitetstøj.

Hver gang du køber tøj, bør du altid tjekke følgende:

  • Hvor er tøjet lavet henne?
  • Hvilke materialer er tøjet lavet af?
  • Er der tale om naturmaterialer? F.eks. hør, skind og bomuld.

Tjek beskrivelsen af tøjet

Alle disse ting bør du finde information om, når du er inde på tøjets produktside. Det er vigtigt, at du ikke kun kigger på billederne, fordi det er svært at se tøjets kvalitet ud fra et billede.

I stedet skal du læse teksten, som de har skrevet. Hvis de har lavet et punkt, hvor du kan læse om tøjets materiale, så klikker du her med det samme. Ofte vil der være en lang tekst, som er skrevet, så tøjet kan blive fundet på nettet. Denne tekst er ikke så relevant for dig, da du hurtigt skal finde ud af, om tøjet er god eller dårlig kvalitet.

Generelt bør du gå efter tøj, som kun indeholder et naturmateriale. F.eks. bomuld.

Læs butikkens ”om” side

Et andet godt sted, hvor du finder en masse værdifuld information, er på butikkens ”om os” side. Hvis der er tale om en butik, som går op i kvalitet, så vil de stort set altid nævne det her.

Her vil de også skrive, hvor deres tøj kommer fra, og hvordan de udvælger det. Du kan også finde butikken på en anmeldelsesside, så du er sikker på, at de rent faktisk kan det, som de siger. På den måde finder du kvalitetstøj på nettet.