Hus og have

Sådan kan du opbevare dine LP’er

Mange forbinder måske LP’er med 60’erne, 70’erne og 80’erne, men noget tyder på, at vinylpladerne er på vej ind i de danske stuer igen. Fra 2011 til 2015 skete der en femdobling i salget af LP’er, og du har måske også selv overvejet at finde din gamle pladespiller frem fra gemmerne. I en på alle måder digital hverdag hvor timerne bag computeren er mange, og skærmpauserne er få, kan der nemlig være noget næsten himmelsk over at lytte til musik, som ikke er koblet til internettet. Samtidig kan LP’er være rigtig dekorative, især hvis du formår at opbevare dem på en god måde.

Nytænkende design

I dag behøver lp opbevaring ikke være lig med rodeskabe og loftsrum. I stedet for at gemme dem væk, kan du lade dine LP’er spille en aktiv rolle i indretningen ved at have dem stående i et rigtigt lp møbel. Der er nemlig en helt ny form for lp opbevaring på markedet, hvor møblerne er designet med et hul i toppen, der gør det muligt for dig at have dine LP’er stående fremme. På den måde kan du nemt finde rundt i dem, næste gang du vil bruge din pladespiller, samtidig med at det ser rigtig dekorativt ud.

LP’er skaber samtaler

Mange mennesker ser det som en helt naturlig ting at have en bogreol stående i hjemmet, og hvem siger, at man ikke kan gøre det samme med LP’er? Vis dine gæster, at musik er en del af dit liv, nøjagtigt ligesom bøger og magasiner kan være det for andre. Det kan også indbyde til en masse spændende samtaler om musik, for smag er heldigvis forskellig fra person til person. Lær menneskene i dit liv bedre at kende ved at tale om jeres forhold til musik – og glæd dig over, hvordan dine LP’er kan pynte i din bolig.