Hus og have

Sådan får du mest ud af et lille badeværelse

Til tider kan man i lejligheder eller huse med gamle badeværelser opleve, at de er meget små. Dette kan betyde udfordringer med indretningen, så man virkelig skal tænke sig om for at få mest muligt ud af lokalet. I disse tilfælde kan en smart og pladsbesparende løsning være en vandhane med bruser. Dette giver mulighed for at udnytte lokalet på en helt anden måde.

Hvorfor skal du vælge en vandhane med bruser?

Der er flere gode grunde til at vælge en vandhane med bruser indbygget. Som nævnt sparer det først og fremmest plads, så du undgår at skulle bruge et helt hjørne af badeværelset som brusekabine. Bruseområdet kan i stedet integreres sammen med håndvasken, så de to områder bliver et. Men derudover kan det også være en god løsning, hvis der kun er ét udtag til vand i rummet. Metoden kan i disse tilfælde spare dig en masse penge, da du ikke behøver at betale en VVS-installatør for at lave endnu ét udtag til vand for at få en separat bruser.

Ikke blot en fordel i badeværelset

Ud over at være en smart løsning i små badeværelser, kan en vandhane med en bruser også være en anderledes løsning ved gamle afsidesliggende sommerhuse. Eller hvis I blot har et område i haven, hvor forbigående ikke kan kigge ind. I disse tilfælde vil det være muligt at benytte en vandhane med bruser udendørs. Så vil der både være mulighed for at vaske hænde, fylde en spand med vand eller tage et dejligt bad i den friske sommer luft, når vejret er varmt. Dette kan specielt være praktisk, hvis I bor i nærheden af havet, da det giver mulighed for at skylde sandet og saltet af kroppen, før I begiver jer ind i huset. Eller det kan bruges, hvis I har et badebassin for at sikre hygiejnen i vandet.