Hus og have

Opfrisk dit badeværelse lynhurtigt

Trænger du til forandring i hjemmet? Nogle gange kan man få en trang til, at der skal ske noget nyt, men det kan være svært lige at beslutte hvad. Det kan være alt fra en omrokering i stuen til at male væggene på soveværelset i en ny farve. Der er rige muligheder for at skabe noget forandring i dit hjem, hvis bare du tænker lidt kreativt. Et andet sted, hvor du også kan starte, er på dit badeværelse. Det er typisk ikke det rum, som kommer først, når hjemmet får en kærlig hånd. Derfor kunne dit badeværelset helt sikkert godt bruge en opfriskning.

Sådan gør du dit badeværelse nyt og lækkert

Er du én af dem, som har sig et terrazzogulv på dit badeværelse? Efter mange års brug, kan der godt komme ubehagelige revner eller pletter fra sæbe og kalk på sådan et. Dog betyder dette ikke, at du skal udskifte hele dit gulv. Det behøver slet ikke at være at opfriske dit badeværelse. Du kan få hjælp til at slibe dit gulv, så det bliver præcis som nyt, hvis ikke flottere. Det er en af den slags gulve, som kan komme til at se rigtig trist ud med tiden, men det kan sagtens blive rigtig smukt igen. Slibning af terrazzogulv. Hos Jysk Gulv kan de renovere dit stengulv, så det bliver som nyt. De nedsliber det med en avanceret diamantslibemaskine, så resultatet bliver lige som du går og drømmer om.

Tænk på de små detaljer

Udover en opfriskning af badeværelsets gulv, så er der også andre nemme steps til et lækkert badeværelse. En god idé er først og fremmest at vælge et farvetema. En diskret farve, som skal gå igen i nogle af rummets detaljer, men ikke overdøve for meget. Det vil skabe en sammenhæng i rummet, og få det til at virke langt mere eksklusivt. Når du har valgt en farve, som du vil gå efter, så skift dit badeforhæng og lad det matche farvetemaet. Et badeforhæng er noget af det, som kan komme til at se rigtig hurtigt slidt og trist ud, så udskift det jævnligt. Udover det, kan du købe en bademåtte, som ligeledes matcher dit tema. En bademåtte vil både gøre det lækkert at komme ud af badet, men det ser også rigtig hyggeligt ud. En sidste detalje er at købe nogle stearinlys og grønne planter. Det er to ting, som medvirker til en stemning af spa.

Fiks rummets belysning

I takt med hele badeværelsets opfriskning, så få skiftet den pære, som i lang tid har været alt for svag. Det er en af de ting, som man aldrig får gjort, men som virkelig gør en forskel. En ny pære med ordentlig belysning kan give en helt ny stemning i rummet. Sidst, men ikke mindst, så tag en tur over det hele med afkalkeren. Badeværelset er for det meste fyldt med kalk, så få det væk, for det får alting til at se meget nyere ud.