Hus og have

Førstehåndsindtrykket tæller – også når vi snakker om græs

Det er vigtigt for virksomheder at give så godt et førstehåndsindtryk som overhovedet muligt. Et vildnis af en uslået græsplæne er ikke vejen frem. Det siger sig selv, at de fleste virksomheder ikke har mulighed for selv at passe udenomsarealerne. Ligesom de fleste virksomheder heller ikke selv står for rengøringen indenfor. Her er den eneste fornuftige løsning at hyre et professionelt firma til at tage sig af disse opgaver.

Det ydre tæller

Et velholdt ydre betyder rigtig meget, når kunder skal bedømme, hvorvidt en virksomhed er interessant for dem. Den menneskelige hjerne er indrettet således, at det kun tager os ganske få sekunder at danne en mening om andre mennesker eller virksomheder. Og ofte er det vanskeligt at se ud over dette hurtige førstehåndsindtryk senere. Det er vigtigt for virksomheder at signalere, at her har man styr på tingene. En af måderne at gøre det på er ved at sørge for, at virksomheden fremstår vedligeholdt indvendigt såvel som udvendigt.

Græsslåning er en nem måde at få en virksomhed til at se velholdt ud på

Vil man gerne få ens virksomhed til at se velholdt ud, så er det en rigtig god idé at hyre nogen til at sørge for, at ens udenomsarealer ser pæne ud. Græs, der trænger til at blive slået, kan sammenlignes med et gulv hjemme i privaten, der trænger til en omgang støvsugning. Man lægger mærke til det! Måske ikke så meget hjemme hos sig selv, men hos andre ses det tydeligt. Det er ikke nødvendigvis pæne tanker, der så kan opstå: nå, de gider nok ikke slå græs eller gøre rent. Som sagt er den menneskelige hjerne hurtig til at dømme.

Vær opmærksom på signalværdien

Et godt råd til virksomheder er, at de ikke skal stille sig  i en position, hvor denne form for negativ signalværdi giver et dårligt indtryk af virksomheden. Og så endda på noget, der overhovedet ikke er deres kompetenceopgave. En virksomhed vil gerne bedømmes på deres kerneområder og ikke på, hvorvidt de har sjuskede udenomsarealer eller ikke har fået gjort ordentligt rent indenfor. Der er ingen undskyldning for ikke at kontakte et af de mange dygtige firmaer, der tilbyder vedligeholdelse af for eksempel græsarealer. Glem heller ikke at hyre nogle dygtige rengøringsfolk. Et godt førstehåndsindtryk kan ikke undervurderes. Det kan desværre heller ikke gøres om, så det skal sidde i skabet fra starten af.

Få en serviceaftale med en lokal udbyder og slip for bøvlet

Med en serviceaftale med en lokal udbyder af vedligeholdelse af udenomsarealer slipper virksomheder for bøvlet med at få lavet aftaler løbende igennem året, når der skal slås græs, klippes hæk eller ryddes sne.

Virksomheder i Silkeborg, der gerne vil have hjælp til græsslåning kan med fordel henvende sig til Midtjysk Haveservice. Her får man en god service, der sikrer, at ens udenomsarealer ser velplejede ud året rundt. Vil man gerne have hjælp til snerydning om vinteren, så tilbyder de også denne service.