Hus og have

Billig maler på Sjælland

Går du og leder efter en billig maler? Så behøver du ikke lede længere. Malerfirmaet Råd og Mal har hjemme på Midtsjælland og kører ud på hele Sjælland for at male lige det, du ønsker – inklusiv København, Frederiksberg og Amager. Her er man klar over hvilken træls udgift malerarbejde kan være, og man forsøger dermed at ramme et fornuftigt prisniveau, som også kan passe til de mere pressede budgetstørrelser. Dette betyder dog ikke, at kvaliteten af malerarbejdet forringes. Med den store erfaring indenfor branchen, har man desværre set mange maler-katastrofer, når ufaglærte giver sig i kast med en for stor opgave. Her kan det langt bedre betale sig at inddrage en professionel og billig maler.

Råd og Mal er en familieejet virksomhed, som samarbejder suverænt godt sammen. Alle typer maleropgaver kan løses samt tapetseringsopgaver og gulvafslibning. Man holder udgifterne mest muligt nede og tager højde for de budgetter, som bliver givet af dig. Enkelte opgaver ønsker du måske at udføre selv i stedet for en billig maler, hvis dette er tilfældet, bliver der ikke stået i vejen for det. En billig maler fra Råd og Mal benytter udelukkende kvalitetsmaling af professionel kvalitet og med de bedste pensler og ruller på markedet. Dette malerudstyr kan ikke købes i ethvert byggecenter. Du finder her det en billig maler.

Spar mange penge

Her kan du høre om en lejer, der sparede mange penge ved at bruge en billig maler fra Råd og Mal: Denne lejers lejlighed blev malet til 12.500 kr. hvilket var billigt i dette tilfælde. Lejeren havde sparet endnu mere ved at ikke at have malet selv første gang, i stedet for at have kontaktet en billig maler med det samme. De professionelle malere ved hvordan, det skal gøres rigtigt første gang. Du påtager og løber en kæmpe risiko ved selv at male for at spare penge, som kan blive endnu dyrere for dig i sidste ende. Du bør heller ikke forsøge at male selv, hvis malerarbejdet skal godkendes af en ejendomsadministrator. Der stilles meget høje krav, når en udlejningslejlighed skal overdrages. Det er billigere at hyre en billig maler selv, frem for at lade udlejningsselskabet eller ejendomsadministrationen male for dig.