Uncategorized

Tips til dig, som vil i gang med at træne

Det kan måske være lidt svært at finde motivationen, når man skal træne. Der er jo altid et eller andet, som man hellere vil. Det er bare vigtigt at huske sig selv på, at hvis man ikke gør noget, så sker der heller ikke noget.

Du kommer jo ikke i god form ved at lave alt andet end at træne. Der er heldigvis en masse måder du kan prøve at finde motivation på, så du endelig kan komme igen. når man træner, kan man nogen gange gå hen og få lidt ondt i musklerne. Det kan derfor være en god ide at have en massagepistol.

Læg en plan, som du kan følge

Noget af det som kan være svært ved at gå i gang med at træne, er at man måske slet ikke har en ide om, hvordan man starter. Man vil gerne se resultater med det samme, og derfor giver mange op, når de ikke efter første træning ser nogen forskel.

Det er her, man skal hænge i. det er den eneste måde man opnår resultater på. du kan prøve at lægge en plan for dig selv, som du kan følge. Her i kan du skrive hvornår du skal hvad, og hvad du gerne vil opnå. Husk at sætte nogle realistiske mål, så du ikke bliver frustreret, hvis du ikke når dem.

Hav tålmodighed

Som sagt, så er det ikke sikkert at du ser resultater med det samme. Det må du ikke lade skræmme dig væk. Hvis du bare er konsekvent med din træning, så vil du helt sikkert i sidste ende kunne se nogle resultater, som du kan være stolt af. Vær derfor tålmodig, og giv det hele tid. På den måde vil du ikke blive skuffet, når du ikke når dine mål efter et par dage.