Hus og have

Sådan kan du nemt give dit hjem et friskt pust

Du kender det sikkert. Du er blevet træt af, hvordan dine møbler står og de kedelige farver på væggene, men du har svært ved at finde tiden til at give dit hjem et friskt pust. Et friskt pust i hjemmet kan gøre, at man får mere overskud i hverdagen, og det kan endda også påvirke ens livsglæde markant i en periode, hvor huset føles nyt og spændende igen. Lyder det interessant for dig, og kunne du godt tænke dig at blive klogere på, hvordan du kan ændre dit hjem uden at bruge meget tid på det, så kan du få inspiration her.

Flyt rundt på dine møbler og mærk allerede forskellen

Hvis du ikke har mange penge at gøre med, kan du faktisk nøjes med at rykke rundt på dine møbler. Det kan nemlig gøre en stor forskel, selvom det lyder meget enkelt. Det behøver ikke at tage mange timer, og før du ved af det, har du en fornemmelse af, at du har fået et helt nyt hus. Dette er noget, man kan gøre flere gange om året, og det kan give en ny følelse hver gang. Bliver du træt af at have de samme møbler i stuen, selvom du rykker rundt på dem, kan du med fordel tage nogle af dine andre møbler fra andre rum ind i stuen – det kan igen medvirke til at give et nyt udtryk.

Tapetsér et eller flere rum

Er du fint tilfreds med, hvordan dine møbler står, kan du i stedet tapetsere et eller flere rum i huset for at gøre rummene sjovere at opholde sig i. Måske skal du blot tapetsere én væg i hvert rum, eller måske kaster du dig ud i at tapetsere et helt rum. Tapet fås i mange farver og mønstre, og derfor kan det være en god idé at undersøge markedet, inden man beslutter dig.