Uncategorized

Det skal du lave i din weekend

Hvis du har en weekend, hvor du for en gangs skyld ikke har nogle specifikke planer, kan du vælge at læne dig tilbage og slappe af, men du kan også vælge at lave noget af alt det, som du normalt aldrig ville tage dig tid til. Men hvad kan det så være?

Body all mind behandling

Hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv i weekenden, skal du booke en body all mind behandling hos kropsinstituttet.dk. Det er en af de slags ting, som du måske aldrig ville tage dig tid til normalt, men som du til gengæld vil elske dig selv for efter. En body all mind behandling er en kombination af samtaler med en terapeut og kropslige behandlinger såsom massage, akupunktur og zoneterapi. Du vil føle dig fuldstændig fornyet efter sådan en behandling.

Besøg din veninde

Måske du har en veninde, som du holder meget af, men som du sjældent har tid til at se, fordi I begge har hver jeres planer og travle hverdag. Men måske det er i denne weekend, at du skal køre over og besøge hende. Til sådan en aften sammen med din gode veninde kan du få snakket om alt det, du ikke kan snakke med nogen andre om. Det kan kun blive hyggeligt!

Weekendtur på hotel

Har du en weekend, hvor du gerne vil forkæle dig selv og gøre noget lidt ud over det sædvanlige? Så skal du booke en weekend på et hotel sammen med din veninde, mor eller kæreste. Du vil få en weekend, hvor du ikke skal tænke på andet end at hygge dig. Du kan lukke alt hvad der har med hverdag at gøre ude. Det er vigtigt, at du bare nyder momentet sammen med den, du er afsted med. Spiser noget god mad, ligger i en god seng, nyder servicen osv.