Uncategorized

St. Hippolyt – fodr som naturen selv

St. Hippolyt har det absolut bedste koncept. De forsøger nemlig at producere hestefoder efter deres filosofi, om at fodre, som naturen selv. St. Hippolyt går nemlig meget op i, at hestene skal være afbalancerede og velfungerende, og det bliver nemt og hurtigt afsløret af hestenes sundhed, motivation og præstationsevne. Ved at tilrettelægge den helt rigtige foderplan med de korrekte fodermidler, så er det altså ingen sag at nå dine mål. St. Hippolyt leverer altså de allerbedste GMO frie råvarer og skånsom, CO2 neutral produktion, som bevarer de yderst værdifulde næringsstoffer i det færdige foderprodukt.

For at opnå disse fantastiske foderprodukter, samarbejder St. Hippolyt med en bredt sammensat gruppe af dyrlæger, biologer, agronomer og ernæringsterapeuter samt trænere, der dagligt er i dialog med hesteejere, avlere, ryttere, dyrlæger, forskere og andre eksperter indenfor ridesportens verden. På denne måde kan vores partner, hesten, udfolde sin naturlige adfærd. Et harmonisk partnerskab er nemlig kendetegnet ved at give og tage. Med foder fra St. Hippolyt har du, som hesteejer, mulighed for netop at give din hest noget tilbage.

St. Hippolyt – anerkendt producent af hestefoder

I snart to årtier har St. Hippolyt været en anerkendt producent af hestefoder af særdeles høj kvalitet. De har som deres grundfilosofi, at hestens kost har direkte betydning for dens sundhed og generelle velvære. Kosten er dermed alfa og omega, hvis du ønsker at have en velfungerende og afbalanceret hest – og hvem ønsker ikke det? Der er derfor intet, der er overladt til tilfældighederne hos St. Hippolyt og i deres foder. De har en lang række eksperter, der sammensætter foderet, så det opnår den helt rigtige kombination af de forskellige ingredienser, som er vigtige for hesten i de forskellige faser af dens liv og udvikling. Foderet fra St. Hippolyt er derfor også tilpasset efter forskellige discipliner, præstationsniveau, alder, køn og flere andre parametre.

Økologisk og CO2 neutral produktioner

Hele det brede sortiment fra St. Hippolyt er produceret efter økologiske standarder. Det betyder, at produktionen samlet set ikke tærer på miljøet, ved eksempelvis at udlede kuldioxid. Alle deres råvarer forarbejdes på en skånsom måde, hvilket også har den yderst positive effekt på det færdige hestefoder og tilskudsprodukter, at flest mulige næringsstoffer bevares. Er du interesseret i at købe det lækre hestefoder fra St. Hippolyt? Så kan du lige her se en yderst god St. Hippolyt forhandler.