Uncategorized

Pas på dine fødder

Vi bruger vores fødder rigtig meget hver dag. Vi går frem og tilbage – og faktisk ret meget, helt op til 10.000 skridt eller mere, som det er blevet anbefalet. Derfor kan det være godt at have en ordentlig indlægssål, som hjælper og støtter vores fødder hver dag. Dette kan være rigtig godt, hvis man går meget i sko. Sådan kan vi også hjælpe os selv med passe på vores fødder, da de skal være med os hele vores liv – og gerne skulle fungere og have det godt hele vejen igennem. Det er en fordel at bruge Align Footwears såler, der hjælper på dine fødder uden at skade dem. Man kan nemlig løbe rundt eller søge forgæves efter de helt rigtige indlægssåler, måske endda ende med at købe nogen, der slet ikke er gode for ens fødder. Så er det bedre, at man til at starte med ved, hvor man kan få gode indlægssåler og køber dem der. Align Footwear har også 60 dages pengene tilbage garanti.

Fordelen ved brug af Align Footwear

Align Footwear har i mange år forsket i brugen af tre-punktsteknologi. Ved hjælp af Align Footwears forskning har de udviklet en sål, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og evt. pronation (også kendt som skæv gang) falder med op til 27%. Faktisk så justerer sålerne også skinnebenet – ligesom anklen – så det får en mere neutral stilling med op til 40%.

Teknologien bag Align Footwear

Indenfor indlægssåler er Align Footwears tre-punktsteknologi en innovativ nyhed, der er udviklet af en amerikansk fysioterapeut i samarbejde med en dansk fysioterapeut. Risikoen for at gå skævt på fødderne reduceres, da ved hjælp af tre støttepunkter skaber indlægssålen en lige fodafvikling. At gå skævt er også kaldet supination og pronation. Align Footwears sål retter op på ens hæl ved hjælp af de tre støttepunkter.