Mangler du også dit næste projekt i haven? Læs med her

Står du med ekstra tid på hænderne, og keder dig lidt? I så fald kan en utroligt god hoby være at bruge noget tid på nogle projekter ude i haven. Ikke nok med at du får frisk luft, motion og udvidet dine evner, får du nemlig også et gavnligt produkt ud af dine anstrengelser.

Dog kan det nogle gange som nybegynder i haven være svært at finde inspiration til hvad du kan gå i gang med i haven. Vil du starte på et nyt projekt, kan du finde inspiration og råd til dine projekter lige her.

Overvej om et drivhus kunne være noget for dig

Det første projekt du eventuelt kan gøre dig nogle overvejelser om, er et drivhus. Dette er et sted mange mennesker holder af at bruge tid i, fordi du kan være ude, samtidigt med at du er i læ for regn og vind.

Af lige netop denne grund er der også mange som vælger at bruge deres drivhus som en lille udestue, hvor de kan sidde og nyde al frodigheden, samtidigt med at de kan få glæde af at dyrke deres egne grøntsager.

Ønsker du selv at kommer i gang med at få bygget dit eget drivhus kan det være smart at gøre dig nogle forskellige overvejelser inden. Dette indebære blandt andet hvor stort et drivhus du ønsker, samt inden for hvilken prisklasse du vil ledde.

Anlæg nogle nye smukke bede i haven

En anden typisk mere simpel og billig løsning, hvis du ønsker en hurtig ændring i haven, er at anlægge nogle nye bede. Fordelen ved at gøre dette er at du hurtigt vil se at du har gjort en stor forskel.

Dog er det vigtigt at du tænker over hvilke blomster og planter, du ønsker at plante. Dette er både i forhold til hvordan farverne spiller sammen, men også i forhold til hvornår de forskellige blomster blomstre, og om der er nogle særlige forhold du skal tage dig. Nogle blomster blomstre nemlig kun en sæson før de skal udskiftes, så dette kan godt på sigt kræve noget arbejde at vedligeholde.

Tænk over om et skur ville kunne være gavnligt

Når du sådan rigtigt begynder at starte en masse projekter i haven, vil du typisk være nødt til at anskaffe dig noget forskelligt værktøj. For at få et ideelt sted at opbevare dette, er det typisk også en god ide at bruge noget tid på at lave et skur.

Inden du begynder at bygge dette skur kan det være en fordel hvis du gør dig tanker om størrelsen, i forhold til hvor meget du har som skal opbevares. Herudover kan du også tænke over hvilket materiale skuret skal laves i, mange vælger at bruge trykimprægneret træ idet det er meget holdbart og modstandsdygtigt.

Det sidste i forbindelse med dit skur du også bør sætte dig ind i, er jeres lokalplan. Her kan du finde ud af om der er nogle restriktioner i forhold til farve og materialer.