Uncategorized

Fra eksem til glat hud

Eksem er en hudlidelse, som rammer cirka 4 ud af 10 mennesker. Lidelsen kan opstå på grund af tør hud, og den giver ofte symptomer som kløe, væskefyldte blærer og knopper. Dog er det muligt at behandle eksem, men det kræver, at du finder de rigtige produkter, at du behandler din hud ordentligt, og at du eventuelt kontakter fagpersoner, som kan afhjælpe problemerne.

Find de rigtige produkter

Hvis du har eksem eller en anden hudlidelse, er det vigtigt, at du plejer din hud. Det er derfor nødvendigt at investere i en god fugtighedscreme og rensemidler, som passer til din hudtype og de problemer, du har med din hud. Lider du af eksem, harAstionPharma udviklet en hudplejeserie, der både bevarer hudens fugtighed, styrker hudens naturlige barriere og behandler symptomer på eksem. Derudover indeholder deres produkter det aktive stof Dermadexin, som giver huden mulighed for at komme sig.

Behandl din hud ordentligt

Når du har eksem, kan kløen være rigtig slem, men det er vigtigt, at du ikke kradser i huden. Med eksem kan der nemlig nemt opstå irritationer og inflammationer i huden, og risikoen for dette bliver større, jo mere du klør. Samtidig er det vigtigt ikke at rense huden for meget. Din hud skal nemlig have tid til at regenerere sig selv, hvilket den ikke kan, hvis du bruger for skrappe rensemidler for ofte. Læs derfor altid brugsanvisningen på dine produkter, inden du tager dem i brug.

Kontakt en professionel

Hvis du ikke selv kan behandle din eksem, selvom du har prøvet mange forskellige produkter og plejer din hud efter brugsanvisningernes anbefalinger, kan det være nødvendigt at kontakte en professionel. Du kan i denne situation eksempelvis tage til en hudlæge, som kan vurdere hvilken pleje, din hud har brug for. På den måde kan du komme af med dine hudproblemer, så du kan få en glat hud.