Uncategorized

Derfor skal du overveje at anskaffe dig en vakuumpakker

single-image

Har du overvejet at anskaffe dig en vakuumpakker? Men er du måske ikke helt overbevist, for hvad er det overhovedet, og hvad kan den helt præcist?

Kort sagt er en vakuumpakker en maskine, som suger luften ud af en plastikpose hvori du har lagt maden, som maskinen herefter forsejler. På den måde opnår du længere holdbarhed på maden, eller du kan tilberede mad ved en speciel metode kaldet ’sous vide’.

Ingen ilt = længere holdbarhed

For ikke at blive alt for nørdet, er der nogle bakterier der kræver ilt for at formere sig. Vakuumpakkeren suger ilten ud af plastikposen, og det vil altså sige, at bakterierne ikke kan formere sig. Derfor opnår du længere holdbarhed på dine fødevarer. Om året smides 700.000 tons mad ud – det er derfor ikke en hel dum idé at forlænge holdbarheden via en vakuumpakker.

Smider du en lækker bøf i fryseren vil fedtet i bøffen efterhånden blive harskt – selv ved 18 minusgrader. Dette problem undgår du også med en vakuumpakker, da den jo som sagt suger ilten ud af plastikposen.

Er det ikke bare endnu en køkkenmaskine, der står og fylder op?

Nej på ingen måde! Vakuumpakkeren har masser af fordele, så hvad end du er jæger, fisker, michelinkok eller bare elsker at lave mad, er en vakuumpakker helt sikkert noget for dig. Hvem siger ikke ja til længere holdbarhed på fødevarer? En god vakuumpakker forlænger holdbarheden på dine fødevarer med op til 5 gange. Der er altså penge at spare her!

Medmindre du overhovedet ikke har noget madspild, kun køber take-away, aldrig har nogen madrester – så er en vakuumpakker det rigtige valg for dig, og du vil helt sikkert elske den fra dag 1. Vakuumpakkeren er nemlig en genial multifunktionel maskine, som helt sikkert ikke ender sammen med de andre køkkenmaskiner, du aldrig fik brugt.

You may also like