Uncategorized

3 typer garn som er perfekt til forårs projekter

Du har sikket llagt mærke til at der er kommet mere sol og nogle blomster er begyndt at blomstre. De smukke, gule påskeliljer er på vej og vejret bliver varmere og varmere. Jeg begynder som regel at strikke forårs strik allerede inde i vinterperioden, men rigtig mange begynder først når de ser længere dage og mere sol.

Jeg elsker, hvordan foråret giver mulighed for at arbejde med lettere garn lette beklædninger.

Her laver vi et  godt udvalg af kvalitets garner at arbejde med, når vejret bliver varmt. 

Jeg kan ikke vente med at komme i gang og ser meget frem til vores strikkeklub aftener hvor vi skal dele vores planer og strikke lette forårs trøjer.

Bomuld og Merino Uld blanding

Blandede fibre giver mere robuste beklædninger og mere modstandsdygtige over for slitage.

Drops Cotton Merino kan være perfekt til forårs strikkede beklædninger. Det indeholder 50% bomuld og 50% merinould.

. Merinoulden og bomulden er ikke kartet sammen, hvilket fremhæver hver af fibrenes egenskaber på en bedre måde, samtidig med at man opnår langt bedre farver og tekstur med garnet. I alle vores merinould garner kommer merinoulden fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika. Køb Cotton Meirno billigt online hos Yarno

Bomuldsgarn

Alt bomuldsgarn uanset tykkelse kan bruges når vejret begynder at blive varmere. Bomuldsgarn er et af de mest brugte garn i Danmark. De bliver produceret i høj kvalitet og giver dermed en masse gode egenskaber.

Bomuld er utrolig nemt at arbejde med og resultaterne er altid stabile og jævne. Bomuld kan anvendes til alt indenfor strik og hækling -både til voksne og børn.

Husk at kigge på talene 8/4 og 8/8, som betyder at garnet er tyk eller tyndt.

Til forårs projekter anbefaler vi at bruge 8/4 bomuldsgarn.

Drops Flora – En blanding af Uld og Alpaca i høj kvalitet

Drops Flora er perfekt til lette forår og sommer beklædninger. Tyndt garn i50 gram og 210 meters løbelængde. Garnet indeholder  35% alpaca og 65% Peruviansk højlandsuld og findes i 21 smukke farver. Du kan strikke alt fra strømper til sweater og både til mænd og kvinder.

Flora er også perfekt egnet til at blive strikket sammen med en tråd mohair garn. Flora kan  bruges til mange af de populære Petiteknit opskrifter som anbefaler Sunday garn eller Filcolana Arwetta. 

Mangle du inspiration til dit næste projekt kan du finde en masse spændende gratis opskrifter på Garnstudios hjemmeside. 

Køb det online eller besøg Yarno´s butik i Roskilde.