Shopping

Vil du gerne slippe for at lave madplaner og købe ind?

Der er mange af os der må erkende at vi har travlt til hverdag, der er ikke tidsmæssigt råderum til det store, alt det vi gerne vil nå lægger pres på den tid vi har til rådighed, ikke mindst fordi en del af os stadig bruger tid på at tænke over hvad vi skal spise hver dag, og ligeledes bruger tid og energi på at købe ind.

Men tænk på hvad du kunne slippe for af bøvl og ballade og tidsspilde, hvis du går ind og kigger på måltidskasse.com så vil du finde masser af inspiration til din fremtidige måde at købe ind og spise på.

Her kan du finde en del input til hvordan din uge madmæssigt skal se ud, hvad hvis du kunne få tilsendt færdige opskrifter, ingredienser og råvarer lige til døren? Og endda selv være herre over hvad kasserne skal indeholde, skal det være fisk, skal det være vegetar, eller skal det være fitness?

Vælg den måltidskasse, der passer bedst til dig

Der findes måltidskasser for alle typer af smage. Man kan kalde det for sundt takeaway, bortset fra at der ikke er noget afhentning af mad – du får det hele leveret lige til døren.

Det er også interessant hvor mange du skal lave mad til, for der er da mængdemæssigt forskel på om det skal være til 1 eller til 5 personer, men også her bestemmer du selv, for du kan selv justere mængderne så de passer til antallet af personer, om I så er to voksne og 3 børn eller om du er single, så kan det tilpasses præcis til familieformen.

Og for at sikre at det er så frisk som muligt, så kan din måltidskasse blive leveret til normalt 3-5 dage pr. gang, sådan at du er sikker på at det hele kan holde sig over perioden.