Shopping

Tip: Derfor kan en skridttæller være en god idé

Skridttællere har måske ry for at se lidt kiksede ud, men det kan faktisk vise sig at være rigtig smart at gøre brug af dem. En skridttæller kan nemlig være en udmærket løsning til at holde øje med, hvor aktiv du er i løbet af en dag, men faktisk også være med til at motivere dig til at bevæge dig mere. Disse små elektroniske genstande kan nemlig få konkurrencemennesket op i stort set hvem som helst.

De berømte og berygtede 10.000 skridt

Det er efterhånden blevet et kendt og brugt slogan, at man i gennemsnit skal gå cirka 10.000 skridt om dagen for at opretholde en sund livsstil. Dette antal af skridt svarer til cirka otte kilometer, hvilket dog selvfølgelig er afhængigt af din individuelle skridtlængde.

Dette antal skridt var oprindeligt et slogan fra en producent af skridttællere, men har sidenhen vist sig at være et passende og godt antal at sigte efter. Det gode ved en skridttæller er så, at du netop kan holde øje med, hvor langt du er fra målet: Måske vil du opdage, at du på den måde føler større motivation for at gå en ekstra aftentur, eller til af og til at tage cyklen frem for bilen. Der er nemlig noget tilfredsstillende ved at se tallene tikke opad.

En god skridttæller betyder meget

En god skridttæller kan betyde rigtig meget for din motivation og sundhed. Den skal selvfølgelig være præcis i sin måling, men må også gerne sidde godt, have en række ekstra funktioner, og måske også have et godt design alt efter dine præferencer. Overvejer du at anskaffe dig en skridttæller, kan du for eksempel tjekke denne skridttæller test, hvor der desuden er praktiske oplysninger at finde.

Få for eksempel en eller flere venner med i projektet, eller start selv med at holde øje med dine skridt.