Shopping

Røgalarmer – sov trygt om natten

Ønsker du at sove sikkert om natten, tage på ferie med god samvittighed eller generelt bare at optimere sikkerheden i dit hjem? Så er du kommet til det helt rette sted. Du bør nemlig anskaffe dig en røgalarm – og dem kan du læse meget mere om lige her. Røgalarmer til hjemmet er nemlig en ualmindelig god investering, idet de beskytter både dig og dit hjem. Det betyder altså, at du kan sove trygt om natten, idet du ved, at din røgalarm vil alarmere dig, hvis der pludselig er noget, der brænder. Der findes desuden en lang række forskellige røgalarmer, hvilket giver dig mulighed for at vælge præcis den, der passer ind i dit hjem og som opfylder alle dine ønsker og behov. Du kan blandt få trådløse røgalarmer, 230V røgalarmer, batteridrevne røgalarmer og meget, meget mere. Ønsker du således at købe en ny røgalarm, så kan du lige her se et stort udvalg af røgalarmer.

Hvordan placerer jeg mine røgalarmer korrekt?

Er du i tvivl om, hvordan du placerer dine røgalarmer korrekt? Så får du svaret lige her. Du bør nemlig altid have en røgalarm installeret i entré, bryggers, trapper og reposer, stue, loftsrum, teknik rum, børneværelser og soveværelser. Derudover er det altså vigtigt, at du placerer din røgalarm høj og frit i lokalet, idet røgen altid vil stige opad. Derudover siger en tommelfingerregel, at røgalarmen så vidt som muligt skal placeres minimum en halv meter fra både væg og hjørner.

Har du derudover flere soveværelser eller børneværelser i dit hjem, skal du sørge for at montere en røgalarm i hvert af disse lokaler. Dette er vigtigt, idet lukkede døre mellem de forskellige værelser kan være med til at forhindre elle forsinke røgudviklingen, hvilket i sidste ende vil betyde, at en forkert placeret røgalarm ikke vil nå at alarmere i tide.

Du kan med stor fordel købe røgalarmer, der er serieforbundne, idet disse vil alarmere hinanden i tilfælde af brand. Det vil altså sige, at hvis blot én af hjemmets røgalarmer går i gang, vil resten af hjemmets røgalarmer ligeledes gå i gang. På denne måde undgår du, at lukkede døre eller installationsfejl forsinker eller decideret ødelægger alarmeringen, og i kan alle nå ud i tide i tilfælde af brand.