Shopping

Letvægtstelte til vandring, trekking og allround brug

Er du på udkig efter et letvægtstelt til din næste telttur? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om letvægtstelte, som blandt andet er perfekte til vandring og trekking. Det er desuden ligegyldigt, om du skal bruge et letvægtstelt til trekking, vandring eller til allround brug – du har nemlig mulighed for at vælge et telt, der opfylder alle dine ønsker og behov. Er du således interesseret i at finde det perfekte letvægtstelt til din næste telttur, så finder du lige her et stort udvalg af letvægtstelte.

Letvægtstelte fra anerkendte brands

Det kan være super svært at vælge det helt perfekte letvægtstelt, idet udvalget er så stort, at det byder på lidt af hvert. Nogle gange kan det faktisk være sværere at finde det perfekte letvægtstelt, en det er at bære det op på toppen af et bjerg. Selvom de fleste køber letvægtstelte, når de har en specifik ekspedition eller ferie for øje, så kan letvægtstelte altså holde i rigtig mange år. Det er desuden ligegyldigt, om du blot skal afsted alene, eller sammen med 1 eller 2 andre personer – du har nemlig mulighed for at vælge blandt letvægtstelte, der kan rumme både 1,2 og 3 personer. Derudover har du også mulighed for at vælge et letvægtstelt fra anerkendte brands som blandt andet Nordisk og Grand Canyon. Køber du desuden dit letvægtstelt fra et af disse brands, kan du være helt sikker på at komme hjem med et telt af allerhøjeste kvalitet. Skal du således på camping, på vandretur eller blot noget helt tredje, er et letvægtstelt med garanti det helt rette valg for dig.

Letvægtstelte – find det helt rigtige vandsøjletryk

Når du skal ud og vælge det helt rigtige letvægtstelt, er det vigtigt, at du holder øje med teltets vandsøjletryk. Der findes forskellige vandsøjletryk, men du specielt være opmærksom på det, der angives for teltets bund. Bunden er nemlig det sted på teltet, som oplever det største tryk, når man eksempelvis sidder eller ligger i teltet. Vandsøjletrykket for oversejlet er naturligvis også vigtigt, men det skal dog ekstreme mængder vand til, før vandet træner gennem oversejlet på selv et middelmådigt letvægtstelt. Du skal således have et letvægtstelt, der har et vandsøjletryk på mindst 1500 mm, hvilket netop er nok til at holde teltet vandtæt.