Shopping

Køb dig frem til en mere bæredygtig hverdag

I nutidens medier kan der umuligt gå en dag, uden at der kan findes en overskrift der handler om miljøet og klimaforandringer. Der er altså mange, hvis øjne er blevet åbnet op til de store konsekvenser det konventionelle kan skabe. Det kan dog være svært at vurdere hvilke ting, der er mere bæredygtige end andre, og det er ikke altid nemmest at ændre sin livstil fra den ene dag til den anden. Der er dog små ting man kan gøre på vej til et bæredygtigt liv.

Plastikflasker i hverdagen

Man kan altid overveje at blive vegetar eller veganer, men dette er ikke det nemmeste skridt frem, og derfor kan man tænke i mere optimale og mobile baner. Her kunne man f.eks. investere i en glasflaske, som du altså kan genbruge, i stedet for at bruge plastikflasker, der også kan være skadelige for kroppen, da der er mikroplast i dem. Leder du efter bæredygtige flasker? Find dem her. Selvom vi har pant i Danmark er det ikke nok, og det kan stadig bringe store konsekvenser hvis ingen dropper plastikflakser. Plastik er svær for naturen at nedbryde, og kan derfor også skade den i længere tid.

Sugerør i havet

Udover plastikflasker, kan sugerrør også være en kæmpe byrde især for havets dyr. Der findes adskillige videoer af skildpadder, og andre dyr, der er døde af sugerør da de altså havde troet at det var mad. At flere havdyr dør kan skabe en ubalance i havet og i sidste ende gøre det utilgængelig for mennesket. Her kan man altså i stedet købe et metalrør, der typisk kommer med en pakke, der gør den mere praktisk. Denne kan man have med sig hele tiden, og undgå at bruge sugerør, når man skal have noget fra en café eller noget lignende. Her skal man bare huske at takke nej til et sugerør.