Shopping

Guide til turen i fitness med din kollega

Sommertiden er ved at nærme sig, hvilket betyder, at du måske har gået med tankerne om at bevæge dig ned i fitness, men tankerne har ikke ført til handling endnu. Ellers har du lige været i fitness, men motivationen er forsvundet. Her er derfor nogle tips og gode råd til, hvordan du får træningslysten frem, hvor du samtidig kan tage din kollega med under armen.

 

Tilpasning og essentials til træning

Når du skal afsted til fitness, kan du have en række overspringshandlinger, hvilket bevirker, at du udskyder din træning til næste dag. I stedet for at stå i denne situation, skal du være opmærksom på, hvornår og hvilke overspringshandlinger du har.

Nogle gange kan en lang dag virke endnu mere uoverskuelig, hvis du har sat dig selv det mål, at du skal ned og træne efter arbejde. Dette kan især være, hvis dit blodsukker er lavt. Hav derfor altid en lille snack med i tasken, som du kan spise inden eller under dit træningspas. Udover dette kan du sommetider stille for store krav til dig selv, hvad angår træning. Måske er du ikke vant til at løbe på løbebåndet i 30 minutter – du skal sørge for, at dit træningspas passer til dig. Din kollega og dig kan bruge hinanden som en motivationsfaktor, og I kan få nogle gode grin sammen.

Når du pakker din træningstaske, skal du udover en snack, træningstøj og -sko have en vandflaske med logo, som du kan fylde op med vand. Det er især vigtigt, at du får drukket en masse vand, når du træner. Når du og din kollega befinder jer i fitnesscenteret, så kan I lave lidt god reklame for jeres arbejdsplads ved at have en vandflaske med logo. Folk i fitness vil automatisk lægge mærke til jeres vandflasker, og man kan samtidig se, at I er kollegaer, da I kommer med ens vandflasker – dette er med til at skabe en god reklame for jeres firma.

Efter træning

Efter at have afsluttet en god omgang træning, kan du forkæle dig selv med en sund aftensmad, som er mættende. Efter du har trænet, skal du sørge for, at du får mad bestående af protein f.eks. fra kylling og bønner, da det er godt for kroppen efter træning. Proteiner bruger kroppen bl.a. til opbygning af muskler. Sørg desuden for at få en god nattesøvn, så du er frisk og veludhvilet til næste dag.