Shopping

Bæredygtigt GOTS-certificeret børnetøj hos PureBasic.dk

Er du på udkig efter noget nyt tøj til dit barn? Ønsker du desuden, at det skal være bæredygtigt GOTS-certificeret tøj, som ikke skader hverken miljøet eller dit barns følsomme hud? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om PureBasic.dk, som netop tilbyder et stort og spændende udvalg af børnetøj, der alt sammen er GOTS-certificeret eller som minimum Øko-Tex certificeret. Hos PureBasic.dk har du desuden mulighed for at shoppe en masse forskellige børnetøjsbrands, hvorfor der også er garanti for, at du finder børnetøj fra et brand, der falder lige i din og dit barns smag. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i at udforske lidt mere? Så skal du blot tage et smut forbi PureBasic.dk, og gå på opdagelse i deres store udvalg af bæredygtigt børnetøj.

Hvad betyder en GOTS-certificering?

Du kender sikkert til de to certificeringer svanemærket og økomærket, som ofte optræder på fødevarer, hudpleje og mange andre produkter. GOTS-certificeringen er således det tilsvarende mærker blot indenfor tekstilbranchen. GOTS står desuden for Global Organic Textile Standard, hvilket oversat til dansk betyder Global Økologisk Tekstil Standard.

GOTS er altså en international certificering, der angiver, når et stykke tøj eller tekstiler er økologisk, og mærket skal være med til at sikre bæredygtighed i produktets livscyklus. Målet er desuden at definere et krav, der gælder på verdensplan, som sørger for at sikre økologisk tøj af allerhøjeste standard. GOTS er faktisk den mest anvendte certificering indenfor økologiske tekstiler på verdensplan, og du finder den på alt lige fra tæpper, sengetøj og håndklæder til tøj. Når børnetøjet fra PureBasic.dk således er mærket med GITS-certificeringen, betyder det altså, at tøjet lever op til de standardiserede krav, som certificeringen stiller til hele produktets forsyningskæde. Derudover skal 95% af materialet ligeledes være økologisk, før et produkt kan blive GOTS-certificeret.

Det betyder altså også, at børnetøjet, som du finder hos PureBasic.dk, alt sammen lever op til de utroligt strenge krav, som certificeringen stiller til processerne gennem hele værdi- og forsyningskæden, som fx forarbejdningen, produktionen, indpakningen, forsendelsen osv. når du køber børnetøj fra PureBasic.dk, der er GOTS certificeret, kan du altså være helt sikker på, at tøjet lever på til internationale økologiske standarder samt, at det er blevet produceret under ordentlige forhold. Med andre ord, kan du altså have god samvittighed overfor både dig selv, dit barn og vores miljø.