Oplevelser

Tag på en billig skiferie i Polen

Er du helt vild med at stå på ski, men har du ikke de helt store midler til at tage på en skiferie? Så har vi løsningen til dig. Du kan nemlig overveje, om ikke du skal tage på skiferie i Polen. Her er der nemlig mange fine muligheder for den skiglade turist og priserne ligger helt i bund, så du behøver ikke t bekymre dig om økonomien. De Polske skisportssteder er de seneste år blevet mere og mere populære, og lige her har du mulighed for at få et overblik over nogle af de bedst besøgte skidestinationer i Polen. Er du således en stor skientusiast, bør du altså overveje en skiferie i Polen.

Skiferie i Polen – Bialka Tatrzanska

Et af de mest kendte skidestinationer i Polen er Bialka Tatrzanska, der ligger omtrent 20 kilometer fra Zakopane. I området er der 18 skilifter, hvoraf 9 af lifterne kører på et fælles liftkort system. Ønsker du at køre med de 9 andre lifte, skal du betale for hvert enkelt tur. Skisportsstedet tilbyder yderst moderne lifte tilsvarende dem, du finder på de kendte samt noget dyrere skisportssteder i Østrig, Schweiz og Frankrig. Vælger du dog at holde din skiferie i Polen, får du alt dette til den halve af prisen. Det samme gælder desuden for après ski, som ligeledes er utroligt billigt.

Dette skiområde tilbyder desuden brede pister med træer langs kanten, hvorfor det altså det ultimative skisportssted for hele familien. Begyndere og børn kan sagtens køre frit på disse pister, og der er rig mulighed for at forbedre alle teknikker. Har du desuden brug for at tanke op i løbet af dagen, kan du med stor fordel prøve den lokale røgede fåreost og tranebær sammen med en varm kop te.

En fredfyldt skiferie i Polen

Et anden populær destination til skiferie i Polen er Karpacz. Dette område er dejligt fredfyldt og dets utroligt smukke beliggenhed i Sudeterne gør desuden dette område ualmindeligt ’Insta venligt’. Skisportsstedet ligger i det hjørne af Polen, der støder op til både Tjekkiet og Tyskland, hvorfor transporttiden fra Danmark er til at overse. Er det en kør-selv-skiferie, du skal på, er der desuden motorvej hele vejen gennem Tyskland ned til den Tysk/Polske grænse. Området byder på 23 lifter, 3 løjper med snekanoner samt 6 oplyste løjper. Ønsker du således at holde din skiferie i Polen, er dette skiområde et oplagt valg.