Oplevelser

Segboards – gør transporten sjov

Alle kender det at skulle finde en måde at komme til og fra arbejde eller skole. Mange skal igennem en travl trafik om morgenen, men måske også om eftermiddagen, hvor man har fri. Det kan være noget af det mest trættende at sidde og vente i trafikken, og derudover så er det også kedeligt.

Måske leder du efter en måde, hvor du kan gøre det mere sjovt at komme til og fra arbejde eller skole uden at skulle igennem den travle trafik. Hvis dette er situationen, så kan det vise sig, at et segboard måske er noget for dig. 

Få hænderne i det bedste segboard på markedet 

Ved at kigge på de bedste segboards får du mulighed for at få hænderne i det bedste segboard på markedet. Derudover får du også muligheden for hurtigt at komme til og fra arbejde eller skole. Og så er det endda også sjovt. Du undgår den travle trafik, du undgår at skulle op på cyklen og derfor møde ind på arbejde eller i skole uden at have svedt for at komme frem. 

Men hvad er et segboard? Det er helt simpelt et transportmiddel, hvor du bruger din balance til at styre det. Det betyder, at hvis du vil til højre, så læner du dig lidt til højre, og hvis du skal til venstre, så læner du dig lidt til venstre. Og det fungerer på samme måde hvis du skal frem eller tilbage.

Derudover er det næsten samme størrelse som et skateboard, hvilket gør, at det ikke fylder meget og er nemt at transportere rundt på skolen eller arbejdet, hvis der ikke er et sted, hvor du kan sætte den. 

Men inden du anskaffer dig et segboard, skal du også sætte dig ind i lovgivningen omkring den. Det er ganske simpelt, men du skal dog stadig have styr på det og sørge for, at du overholder den.