Oplevelser

Savner du også den varme sol?

Kulden har for alvor bidt sig fast i Danmark, og selvom at juletiden gerne må være både kold og helst også hvid, så kan det virke helt uretfærdigt, at skulle vente helt til sommer, før du får solens varme stråler at mærke igen. Hvis du også nyder en ferie sydpå, hvor afslapning, varme, badning, oplevelser og samvær er i højsædet, så er du nok ikke ene omkring det. Selvom at vi på mange områder har lært at leve med corona som en uundgåelig del af vores hverdag, så har det haft stor betydning i forhold til vores muligheder for at rejse. Selvom at intet er helt sikkert, når det kommer til rejser og corona, så vil det nok være en fordel at vælge en rejsedestination indenfor Europa.

Kom til Kreta

Hvad siger du til lækker græsk mad, flotte sandstrande, hyggelige byer og god græsk stemning? Ja, det kunne man godt lige tage en uges ferie med ikke? Det har du muligheden for, hvis din næste rejse går til Kreta. Kreta er placeret i Middelhavet, hvilket gør øen til en populær rejsedestination året rundt. Tager du til Kreta om vinteren, vil du opleve et behageligt klima til at udforske øens mange muligheder. Rejser du derimod til Kreta om sommeren, kan du forvente varme og sol. Dermed er rejser til kreta for alle.

Nemt fra Aalborg

Hvis du allerede nu drømmer dig til en uges ferie på Kreta, så er selve rejsen heller ikke noget problem. Mange rejseselskaber tilbyder nemlig direkte fly fra Billund til Kreta, så du slipper for den lange tur over Fyn og Sjælland til Kastrup lufthavn. Det betyder, at er du bosiddende i Nordjylland, skal bilen bare køres til Billund hvor jeres fly vil transportere jer til dejlige Kreta. Trænger du til en uge sydpå? Så læs mere omkring Kreta og alle øens muligheder.