Oplevelser

Savner du allerede den danske sommer?

Den danske sommer er for alvor ved at nå sin ende. Er du typen, der elsker sol og sommer, og er du også træt af, at sommeren slutter? Selvom der er noget over eftermiddage foran pejsen med en kop varm kakao, og lyden af regnen mod ruden udenfor, er det let at komme til at savne sommeren. Men selvom sommeren er slut i Danmark, behøver du ikke slippe for sol og varme. Det kræver blot, at du tager ud i verden for at opsøge den. Men hvor skal du så tage hen?

Hyggelig ferie i Frankrigs gader

Hvis du synes, at sol og varme kombineret med hyggelige gader og lækre strande lyder lækkert, er det en tur til Nice, du skal. Nice er Frankrigs femtestørste by. Den ligger lige ud til Middelhavet, så der er let adgang til lækre strande. Så når du er træt af det grå vejr i Danmark, er det bare at tage et fly til Nice.

Totalt afslapning i Tyrkiet

Hvis du leder efter en billig løsning, hvor du samtidig får mulighed for bare at læne dig tilbage og slappe af, er Tyrkiet et godt valg. I Tyrkiet er der mulighed for mange typiske badeferiehoteller til en billig pris. På mange af hotellerne er det muligt at tilkøbe all-inclusive, hvilket vil sige, at du hverken skal tænke på madlavning eller at bruge penge på restaurantbesøg. Oven i det får du sol, varme og pool.

Storbytur i New York

Er du vild med at opholde dig i varmen, men foretrækker du at gå rundt i en storby fremfor at ligge ved en pool en hel dag? Så ville en storbytur til New York være oplagt. Her får du chancen for at opleve byens vilde natteliv, og det vilde liv om dagen for den sags skyld.

Skriv et svar