Oplevelser

Sådan tager du på en succesfuld date

Vintermånederne er snart overstået og solkinsstrålerne begynder så småt at give os farven tilbage i kinderne. Om lidt begynder blomster og træer at spire igen – og det samme gør kærligheden måske? Hvis du drømmer om at tage din ægtefælle, en ny flirt eller en god ven med på en dejlig date i foråret, så er der mange måder, hvorpå det kan blive en succesfuld og vellykket en af slagsen. Uanset om det skal være super romantisk eller blot en hyggelig atmosfære til en god samtale, så er der god grund til at planlægge daten grundigt. Herunder kan du læse hvordan!

3 tips til den gode date

 1. Vælg en klassisk aktivitet.
  På en god date er det en go idé at planlægge en aktivitet. Det behøver ikke nødvendigvis at være det helt store. En hyggelig middag på en dejlig restaurant er en klassiker, der holder! Her får du og din date rig mulighed for at samtale og kigge hinanden dybt i øjnene i skønne omgivelser, mens maden og drikkevarerne bliver serveret for jer. Hvis du gerne vil inspireres lidt, og I begge er til møre bøffer og god stemning, så kan du læse mere her om restaurant Herning.
 2. Forbered et par samtaleemner.
  Hvis det er første gang du og din date skal mødes, så er det en god idé at udtænke, hvilke samtaleemner, du gerne vil ind på. Daten skal naturligvis ikke have et manuskript, samtalen skulle helst foregå ret flydende. Dog kan nervøsitet og frygten for pinlig tavshed dæmpes ved at have to eller tre emner, som du kan være parat til at tage op. Måske er der nogle særlige ting, som du gerne vil have daten skal vide om dig eller som du kan imponere med. Det kan for eksempel være, hvor din sidste rejse gik hen.
  Selv hvis du har været sammen med din date i længere tid, så kan dette også være en god idé. Måske vil du gerne erklære din kærlighed på en bestemt måde, eller blot finde ud af nye og interessante ting om din partner.
 3. Klæd dig pænt.
  Hvis du gerne vil imponere et nyt bekendtskab eller en partner, så er det altid en god gestus at klæde sig lidt pænt på. Det signalerer nemlig, at du har gjort dig umage for din date, og det er altid et plus i den store datingbog. Det er en god plan at tage noget pænt tøj på, som giver et godt indtryk, men samtidig er med til at vise din stil og hvem du er som person.

Pas på forventningerne

Når man planlægger en date, så opstår der naturligvis en forventningsglæde og noget spændthed. Dog skal man passe på med at lade forventningerne og drømmene overstige virkeligheden. Gå ind til daten med et åbent sind og se hvad der sker. Det er også en god metode til at få noget af nevøsiteten til at forsvinde. På denne måde kan både du og din date få en rigtig vellykket aften.