Oplevelser

Gode ideer til den bedste polterabend

Selvom det op til brylluppet selvfølgelig er brylluppet, der er i fokus, og det er brylluppet, der fylder det hele i tankerne, er der lige en begivenhed, der kommer før det – nemlig polterabenden. En polterabend er en god måde lige at glemme nerverne og nervøsiteten op til brylluppet. Der er mange forskellige ting og aktiviteter, I kan lave til en polterabend, så om du er ven, eller om du er den, der skal giftes, kan du finde nogle ideer til en god polterabend her.

Action fyldte spil og lege

En fed måde at holde polterabend på, er hvis I er ude at få adrenalinen til at suse rundt i kroppen – og det er der mange måder at gøre på. Der findes f.eks. mange forskellige spil, lege og andre aktiviteter, I kan give jer til. Det kunne f.eks. være lasergame eller paintball, som er noget, alle bør opleve på et tidspunkt i deres liv – så hvorfor ikke til en polterabend? Det kunne også være en tur i en klatrepark, hvor der kan testes nogle grænser – få den fedeste polterabend med en tur i en klatrepark.

Kreative polterabender

En polterabend er også en god lejlighed til at udfolde de kreative talenter – eller manglen på samme. Hvad enten du kan finde ud af tingene eller ej, kan I sagtens få et godt grin ud af at prøve at skulptere vaser, male portrætter, eller hvad I ellers kan finde på. En anden ide I kan tage i brug, er at I kan tage et sted hen, hvor I kan skrive jeres egen sang og indspille den, Udover det er der nogle steder, hvor det endda er muligt at få optaget en musikvideo til den sang, I lige har indspillet – og det er da i hvert fald et godt minde at have og kigge tilbage på.