Oplevelser

Føler du dig stresset?

Hvis du i længere tid går og føler dig stresset, kan du meget nemt glemme at stoppe og mærke efter. Hvis du konstant arbejder på højtryk, glemmer du at trække vejret og afstresse. Derfor kan du også risikere, at det lige pludselig ramler sammen for dig. Derfor er det en god idé at gøre noget godt for dig selv en gang imellem.

Forkæl din krop og sind med kropterapi

Kropsterapi er en måde at forkæle både din krop og dit sind på. Det kan være mange ting, men det er f.eks. fysioterapi, zoneterapi og massage kombineret med samtaler. Det er en rigtig god løsning, hvis du føler, at du har brug for at gøre noget godt for din krop, som samtidig kan påvirke dit indre, så du kan føle mere overskud eller ro. Book din kropsterapeut hos bodyallmind.com

Aflys nogle aftaler i din kalender

Nogle gange kan du komme til at overbooke dig selv, så du pludselig står med en stor bunke aftaler, som du ikke føler, at du har overskud til at komme igennem. Derfor skal du lære dig selv, at det er okay at aflyse aftaler. Selvom det ikke altid er fedt at skulle gøre, er det bedre, at du giver dig selv lov til at trække stikket lidt end at stresse rundt til en hel masse aftaler.

Lav noget du elsker

Tager du dig nogensinde tid til at lave noget af det, du elsker allermest? Der skal selvfølgelig være tid til arbejde, skole og/eller andre forskellige praktiske opgaver, som bare skal klares, men dem kommer du ikke igennem, hvis du ikke også tager dig tid til at lave noget af det, du elsker en gang imellem. Det kan være alt fra at ses med din bedste veninde til en kop kaffe, til at sidde derhjemme og male billeder, hvis det er det, du elsker.