Mode

Tips: Få styr på håret med American Crew

Vi kender alle sammen til det med at have en dårlig hårdag. Det er muligt, at andre ikke rigtig lægger mærke til det, men du kan have en hel dag, hvor du føler dig utilpas. For at undgå en dårlig hårdag er det en god idé at bruge gode hårprodukter som American Crew.

Få styr på håret

Nogle gange har du fået benet forkert ud ad sengen, og du føler ikke, at du kan sætte dit hår, uanset hvad du prøver at gøre. Vi har alle sammen dage, hvor der ikke er noget at gøre. Alligevel er der nogle generelle råd, som alle kan benytte, hvis de vil mindske risikoen for en dårlig hårdag:

Brug altid en hårkam. Mange tror kun, at de behøver benytte en kam, hvis de har langt hår. Men alle bør rede deres hår hver morgen. På den måde bliver det langt lettere at sætte sit hår bagefter.

Benyt hårprodukter. Der findes rigtig mange forskellige hårprodukter, så du kan helt sikkert finde noget til dit hår. Hvis du har kort hår, vil vi gå efter noget voks eller hårcreme. Jer med langt hår bør gå efter noget hårspray.

Vælg et kvalitetsprodukt. Det er en god idé at bruge nogle lidt dyrere produkter til håret, da det billige ofte vil skabe klumper i dit hår, og så vil alle dage ligne en dårlig hårdag. Benyt hårprodukter som American Crew eller noget lignende.

Giv håret tid til at tørre, før du sover. Når du vasker dit hår, skal du give dit hår tid til at tørre. Hvis du går i seng med vådt hår, skal du regne med at vågne op med en hårstak, som du ikke ved, hvad du kan gøre ved. Hvis du har kort hår, er det ikke et ligeså stort problem som med langt hår, da du kan tørre dit hår med et håndklæde hver morgen.

Brug en god shampoo

Når du vasker dit hår, bør du benytte en god shampoo, da det er din eneste mulighed for ikke at få alt for filtret hår. Det er også vigtigt at pleje sit hår løbende, hvis du vil være sikker på aldrig mere at have en dårlig hårdag.