Mode

Gode tips til efterårsgarderoben

Der er ikke længe til kalenderen snart siger efterår. Det betyder, at du små småt skal vænne dig til tanken om varme jakker og halstørklæder. Sommerkjolerne kan så småt begynde at blive pakket ned i kælderen. Efteråret byder som regel på både regn, slud og blæst. Derfor kan det også være en fordel at investere i nyt tøj, som passer til årstiden. Tøj der kan stå imod de mere lave temperaturer.

Herunder får du tre gode tips til tøj til kvinder efterårssæsonen.

Tre gode tips og musthaves til efteråret

  1. Der findes uendelig meget lækkert tøj til kvinder. Men noget af det første som du bør investere i, er en god overgangsjakke. Vælg gerne en som er vind- og vandtæt, så den kan stå imod al slags vejr. Det kan også være en klar fordel at vælge en som er varm og godt foret. Vær ikke bange for at vælge en vovet farve, som skiller sig ud. Vi kan nemlig ofte have en tendens til at vælge mørke og småkedelige farver i efteråret.

  2. Husk de varme accessoires. Et tørklæde beskytter halsen mod kulde, men er også en skøn og æstetisk beklædningsgenstand, som kan pifte ethvert outfit op. Husk også at købe en matchende hue, når du allerede handler tøj online.

  3. Husk det rette fodtøj. Vejret er meget omskiftelig her i Danmark – især i efteråret. Så det kan være en god idé at investere i noget forskelligt fodtøj. Et par smarte sneakers til når vejret er tørt og et par støvler til de mere kolde dage. Husk også gummistøvlerne til alle de regnfulde dage, så du slipper for våde fødder resten af dagen.

Et godt lille ekstra tip: Køb tøj online kvinder billigt. Hvis du vælger at købe efterårstøjet i sommermånederne og inden højsæsonen, så kan der være en masse penge at spare.