Mode

Detaljerige ærmer er det nye sort

Sæson efter sæson og år efter år ændrer moden sig, og det er tydeligt at se i det danske gadebillede og på tøjet, der hænger i butikkerne. Når designerne viser deres kreationer frem på catwalken, går der ikke længe, før mange af dets detaljer er at se på næsten hver en kvinde. Hvor ”less is more” engang gjorde sig gældende, ser vi nu i stedet en helt modsat tendens. ”More is more!” Der er sat gang i farver og detaljer dette forår, og efterårets helt store succes med voluminøse og detaljerige ærmer er stadig lige aktuel.

Skjorter med markante skuldre, sweatere med løse, store ærmer og bluser med de skønneste detaljer ved håndleddet er det nye sort.  Også kjoler og jakker kommer med brede ærmer, og disse items kan peppe ethvert outfit op.

Modetendens til hverdag og fest

Når man tænker på voluminøse ærmer, er der måske mange, der får nervøse trækninger og tænker tilbage på moden i 90’erne. Men sådan er det slet ikke. I denne sæson bliver tendensen kombineret med klassiske snit samt elegante farver, og resultatet er overdele, der klæder enhver kvinde.

Detaljerige ærmer kan bruges til det hele. Sæt gang i et ellers kedeligt outfit bestående af sneakers og bukser med en skøn bluse med flæser ved håndleddet, eller tag til fest med en smuk kjole med markante skuldre og brede ærmer, og du kan være sikker på, at du er en af festens bedst klædte.

Så har du endnu ikke et lækkert item med detaljerige ærmer, så var det måske nu, at du skulle få inkluderet denne trend i din garderobe. Tag eksempelvis et kig på Neo Noir’s bluser og skjorter, hvor du får de fineste bluser med skønne ærmer.