Mode

Byg en garderobe, som gør dig glad og selvsikker

Ens garderobe har større indflydelse på ens hverdag, end man måske lige går og tror. Den kan både påvirke dit humør og din tilgang til dagen.

Vi kender dette alle sammen: bukser, der strammer, en trøje, der klør – og så er ens humør ødelagt. Derfor er det vigtigt, at du bygger en garderobe, der gør dig glad.

Du kan læse mere om, hvordan du bærer dig ad med netop dette lige her.

Find det perfekte par bukser

Damebukser kan se ud på mange forskellige måder. De kan være stramme, løse, jeans eller stofbukser – det afhænger fuldstændig af din personlige smag. Det vigtigste er, at du vælger et par, som du føler dig komfortabel i.

Et par bukser, der sidder præcis som de skal, kan gøre en verden til forskel for din dag. De skal være flatterende, så du føler dig selvsikker, men de skal også være komfortable, så du kan holde ud af have dem på. Det er altså en svær balancegang, men når først du har mestret den, så er der ingen vej tilbage.

Vær opmærksom på din personlige stil

Mange har tendens til at opbygge en garderobe baseret på trends. Det skaber en garderobe uden sammenhæng, og det kan faktisk være utroligt svært at klæde sig på om morgenen.

Hvis du gerne vil bygge en garderobe, som du er glad for, så har du altså nemmere ved det, hvis du gør dig bevidst om din personlige stil og starter her – når først denne er på plads, så kan du begynde at købe items, der er mere trendy.

Back to basics

Hvis du har en garderobe, der er et stort rod, så er rådet: go back to basics. Hvid, sort, neutrale farver. Når dette er på plads, så byg på med din stil.