Mode

3 råd til at skabe din egen mode

Det har aldrig været lettere at skabe sin egen mode. Uanset hvor du bor i landet, kan du komme i gang med det. Om du gør det på bobbybasis, eller fordi du gerne vil skabe en virksomhed, er underordnet.

Du skal bruge en maskine til det, men de behøver ikke længere at være dyre. Hvis du først har en maskine til at trykke dine prints, så har du mulighed for at lave dit eget tøj, ligeså længe som du har lyst til at gøre det. Det har heller aldrig været billige at komme i gang med maskiner og udstyr til skilteproduktion.

For at skabe din egen mode skal du gøre disse tre ting:

  • – Lav et design
  • – Bestil tøj på nettet
  • – Tryk det på dit tøj

Lav et design

Du kan købe et program som Adobe på månedsbasis. Så det er billigt at bruge de samme værktøjer, som professionelle benytter, når de designer deres tøj.

Mange vælger at tegne det hånden først, eller du kan også tegne det på en iPad, som du kan overføre nemt og hurtigt til din computer. Processen er op til dig. Benyt den metode som du bedst kan lide.

Bestil tøj på nettet

I mens du designer, kan du allerede begynde at finde noget tøj på nettet. Der er en række hjemmesider, hvor du kan købe plain tøj, som du kan få lov at trykke på.

I dag kan du finde tøj i alle størrelser og former, så det burde være ligetil at finde noget, som passer til dig.

Tryk det på dit tøj

Når du har fået dit tøj, skal du trykke dit logo og design på dit tøj. Det gør du ved hjælp af en maskine. Du kan enten købe den selv, eller du kan gå til en virksomhed, som står for det.