Hus og have

Sådan pifter du din væg lidt ekstra op

Den blanke, eller knap så blanke, væg du har derhjemme, kunne godt bruges at blive piftet lidt op. Du kan gøre mange ting for at pifte din væg op, så i dette indlæg vil et par muligheder blive gået igennem.

Den klassiske

Den klassiske mulighed som du har, er selvfølgelig billedrammerne, med billedrammer kan du skabe en personlig væg lige til dit behov. Du kan vælge hvor store de indrammede billeder skal være, hvor mange af dem du skal have, og dermed hvor meget, af din væg, de skal fylde. Men hvis du ikke lige har nogle billeder du vil have til at hænge på væggen, er det måske ikke den oplagte mulighed.

Den knap så kreative

Hvis du ikke lige er til alt det smarte på din væg, så kunne du jo bare smide noget tapet eller nogle fliser på væggen. Det er den nemme løsning, og derfor er det også meget udbredt blandt de lidt ældre huse. Men det er ikke for at sige, at det ikke er pænt, det kan sagtens gøres pænt, bare det bliver gjort ordentligt.

Den lidt mere kreative

Hvis du gerne vil have noget på din blanke væg, så kan du bl.a. få en variation af forskellige slags hylder og lign. op, eller så kan du måske endda få hængt noget sports-udstyr eller -tøj op, det kan hjælpe med at gøre din væg lidt mere personlig, men på en anden måde end hvis du får hængt nogle billedrammer op.

Den lidt mere funky

Hvis du heller ikke er til de 3 overstående muligheder, eller hvis du måske vil kombinere to muligheder, og måske gerne vil have noget lidt mere anderledes ind på din væg, så burde du overveje at få hængt nogle plakater op, der er en stor varietet, af forskellige slags plakater, alt fra kunstplakater til børneplakater, der er med til at gøre din væg ekstra krydret.