Hus og have

Sådan optimerer du udstrålingen af dit hus

Er dit hus ved at blive lidt kedeligt? Skaller malingen, hænger dørene og er vinduerne knap gennemsigtige mere? Så kan det være, at det er på tide at give dit hus en lille makeover. Det gør nemlig, at dit hus vil være meget mere indbydende for alle dem, der nu måtte komme udefra – hvad end det er folk, der blot passerer på gaden, eller gæster der rent faktisk skal ind i huset. Her kan du få nogle gode tips til, hvordan du lige kan oppe udseendet og udstrålingen af dit hus.

Giv det en omgang maling

Maling er et vidunderprodukt, når det kommer til at optimere dit hus. Det kan bruges mange forskellige steder på huset, og giver dig jo egentlig det frie valg omkring, hvordan det nu skal se ud. De dele af huset der ofte trænger til en kærlig omgang med malerpenslerne, inkluderer vinduer, udestuer og terrasser af træ. Når maling begynder at blive gammel og skalle, gør det nemlig, at huset ser rigtig kedeligt og gråt ud. Med en omgang maling eller to får huset et helt nyt udseende, og ser friskt ud på en hel ny måde.

Sørg for at haven er i orden

Kender du det, når du går forbi en have, og du simpelthen ikke kan forestille dig, hvor meget tid vedkommende har brugt på den? Det gør du sikkert. Derfor ved du også, at en flot have kan være noget af det mest imponerende overhovedet ved en bolig. Hvis du derfor gerne vil give din bolig et ekstra pift, kan du jo begynde at arbejde lidt på haven. Og når den skal på standby om vinteren, så gør haven vinterklar med en anlægsgartner i Odense, eller hvor end det nu giver mening for dig – så er det din tur til at være målet for respekt og misundelige blikke.