Hus og have

Sådan finder du den perfekte sofa med plads til hele familien

Er du på udkig efter en sofa, der har siddepladser nok til hele din familie? Så bør du rette øjnene mod en klassisk u sofa, der med sin praktiske form gør det muligt for dig at få masser af siddepladser i din dagligstue.

En u sofa fra Zone Xlnt med god siddeplads er lig med masser af fordele både for dig, der har en stor familie eller som blot ønsker mere plads, når du har gæster på besøg.

Gode tips til at finde din kommende u sofa fra Zone Xlnt

Udvalget af u sofaer er stort, og der er en række punkter, du kan være opmærksom på, hvis du ønsker at indsnævre udvalget:

  • Farve – du kan finde sofaer i rolige, neutrale farver som fx lysegrå eller sandfarve. Fordelen ved disse farver er, at de passer ind i ethvert hjem og enhver stilistisk. Ønsker du derimod en sofa i en flot og kraftfuld farve som fx rød, kan du skabe dynamik og liv i din dagligstue.

  • Materiale – som så mange andre sofaer kan din u sofa også fås i forskellige materialer, alt lige fra det bløde og hyggelige stofbetræk til det mere rå og stilfulde læder.

  • Størrelse – selvom u sofaer karakteriseres ved deres store størrelse, så varierer denne stadig fra model til model. Vær derfor opmærksom på dette forud for dit køb.

Find inspiration til din næste sofa

Når du er på udkig efter din næste u sofa fra Zone Xlnt, kan det virke som at finde nålen i høstak. Udvalget er stort, og derfor kan det være en god idé at finde inspiration, så du kan blive klogere på hvilken stil, du vil gå efter:

  • Fysiske udstillinger – hos langt de fleste fysiske forhandlere kan du finde større sofaudstillinger, hvor du kan få et bedre indblik i, hvordan de ser ud i et fysisk rum.

  • Boligmesser – på boligmesser rundt i landet kan du finde inspiration til dit kommende køb.

  • Internettet – med få klik kan du finde mange forskellige boligsider, der kan lede dig tættere på din drømmesofa.