Hus og have

Renover din kælder og få mere plads

Mange føler måske, at de mangler lidt plads i hverdagen. Det kan være svært at finde plads til alle sine ting, og man kan hurtigt få en følelse af, at man ikke har plads til alt. Men sådan behøver det måske ikke at være. Mange har nemlig en kælder, men det er ikke alle, som bruger den. Så hvis du mangler plads i din hverdag, og har en kælder du ikke bruger, er der en god mulighed for at finde en løsning der. Din kælder kan bruges til både opholdssted, værelse eller måske noget helt tredje. Men hvis du mangler plads, kan du bruge det som et lager. Her kan du have alle de ting, som der ikke er plads til andre steder. En god ide kan være at anskaffe store reoler til kælderen – find en lagerreol her.

Gør grundigt rent

En vigtigt ting når du vil benytte din kælder er, at den skal rengøres. Det kan nemlig hurtigt blive indelukket og fugtigt dernede, så det er en god ide at have styr på alt det, inden du benytter den til lagerrum eller opholdssted. Udover at gøre grundigt rent, skal der også ryddes op. En kælder kan måske se lidt kedelig og trist ud, men hvis du bare rydder op og gør rent, kan det allerede gøre en stor forskel for hele stemningen i rummet.

Overvej, hvad du vil benytte rummet til

Når du først har rengjort og klargjort kælderen til brug, er der forskellige ting, du kan gøre med rummet. Du kan bruge det til opbevaring, så der er mere plads ovenpå. Derudover kan du faktisk også bruge det som en ekstra stue – måske et sted, dine børn kan benytte sig af med deres venner. På den måde får du et nyt og fedt rum ud af din gamle kælder.